Decoration, Furniture

Πως να Δημιουργήσετε ένα Ευχάριστο Παιδικό Δωμάτιο

Όπως εμείς, έτσι και τα παιδιά χρειάζονται ένα δικό τους χώρο για να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν. 

Συνδυάζοντας την κομψότητα με τη δημιουργικότητα, οι συλλογές επίπλων του Go Kids Athens είναι ιδανικές για να αποκτήσετε ευχάριστη αλλά και διασκεδαστική αίσθηση στο παιδικό δωμάτιο. 

Επιλέξτε το κατάλληλο Κρεβάτι ✅

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό κρεβάτι. Με την προϋπόθεση ότι τα κρεβάτια είναι κάτι περισσότερο από ένα έπιπλο για  ξεκούραση. Το κρεβάτι που θα επιλέξετε θα καθορίσει πραγματικά τη συνολική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Κρεβάτια Δεντρόσπιτα – Σπιτάκια 🏡

Κάθε παιδί ονειρεύεται το δικό του δεντρόσπιτο για να παίξει και με ένα κρεβάτι δεντρόσπιτο, μπορείτε να κάνετε τα όνειρά του πραγματικότητα! Ένα δεντρόσπιτο μπορεί να γίνει επίσης ένα εξαιρετικά χαριτωμένο μέρος για να παίξει το παιδί και να φιλοξενήσει τα αρκουδάκια του. Η σειρά Lit Cabane διαθέτει τρία διαφορετικά σχέδια για κρεβάτια – σπιτάκια που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε παιδικό δωμάτιο!

Κρεβάτια Αυτοκίνητα 🚗

Τα κρεβάτια – αυτοκίνητα είναι μια πρωτότυπη και μοναδική επιλογή.  Ιδανικά  για μικρούς εξερευνητές, ένα κρεβάτι αυτοκίνητο θα κάνει το δωμάτιο ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Ρίξτε μια ματιά στο πανέμορφο Discovery 1 κρεβάτι, μπορείτε να διακοσμήσετε τον ουρανό του κρεβατιού με πολύχρωμες γιρλάντες και φωτάκια!

mathy-by-bols-balda2jpg

1,076.081,290.24Επιλογή

Άνετα πολυθρονάκια ✨

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός άνετου παιδικού υπνοδωματίου, η προσθήκη κάποιων άνετων καθισμάτων θα βοηθήσει πολύ. Όσες περισσότερες άνετες γωνιές υπάρχουν στον χώρο, τόσο πιο άνετα θα νιώσουν τα παιδιά στο δωμάτιό τους.

Τα πολυθρονάκια Art και Play ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε μια άνετη γωνιά για περάσουν τα παιδιά ατελείωτες ώρες παίζοντας και διαβάζοντας παραμύθια.

Go_Kids_15_09_2017_037_Small (1)

131.02 98.27Επιλογή

play 06

98.2598.27Επιλογή

Προσθέστε μερικούς χνουδωτούς φίλους 🦄 

Ποιος καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια άνετη παιδική κρεβατοκάμαρα από το να υποδεχτείτε μερικούς φίλους; Συνδυάζοντας το παιχνίδι με την διακόσμηση τοίχου, τα διακοσμητικά ζωάκι τοίχου είναι υπέροχα και χαριτωμένα. Μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά ζωάκια στον τοίχο του υπνοδωματίου για να χαρίσετε χρώμα και “ζεστασιά”.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση και ψάχνετε για τα κατάλληλα παιδικά έπιπλα και διακοσμητικά κάντε κλικ εδώ και για να ξεκινήσετε το ταξίδι για την δημιουργία του τέλειου παιδικού δωματίου! 💚