Furniture

Οδηγός αγοράς για τα καλύτερα Παιδικά Κρεβάτια

Αν ψάχνετε για το καλύτερο παιδικό κρεβάτι που μπορείτε να αγοράσετε, μόλις μπήκατε σε ένα θησαυρό πολυτελών κρεβατιών για παιδιά (διαβάζοντας αυτό το άρθρο). Περιηγηθείτε στις σελίδες των καλύτερων κρεβατιών του Go Kids και θα βρείτε τα πιο απίστευτα παιδικά κρεβάτια που είναι εγγυημένα ότι θα κάνουν το παιδί σας να χαμογελάσει!  Τα παρακάτω έπιπλα ανήκουν σε κορυφαία brands που συνεργάζεται το Go Kids Athens, τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα και την σχεδίαση σε κορυφαίες αρχιτεκτονικές σελίδες σε όλη την Ευρώπη.

1. Παιδικά Κρεβάτια σε Προσιτές τιμές 👍

Ας ξεκινήσουμε με τα κρεβάτια που έχουν αγαπηθεί περισσότερο από το ευρύ κοινό και κατακλύζουν τα social media, δεν είναι άλλα από τα κρεβάτια σπιτάκια. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να βρείτε πολλά κρεβάτια σπιτάκια στο eshop μας αλλά επιλέξαμε να σας δείξουμε δύο από τα πιο αγαπημένα μας!

Αρχικά, το Pinio House Bed ακολουθεί την Μοντεσσοριανή Μέθοδο, μιας και το κρεβάτι είναι χαμηλό στο δάπεδο και το παιδί μπορεί να πηγαίνει μόνο τους για ύπνο, επίσης αποφεύγονται τα ατυχήματα αφού το κρεβάτι είναι χαμηλά. Υπάρχει όμως και η επιλογή να προσθέσετε και πόδια κανονικά στο κρεβάτι εάν το θελήσετε κάποια στιγμή.

080-062-001 11
080-062-001

348.61399.30Επιλογή

Έπειτα το Κρεβάτι Dallas Tree Rail από Vipack έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους για και το πολύ όμορφο σχέδιο του και γιατί είναι ένα εξαιρετικό value for money παιδικό κρεβάτι. Μπορείτε να διακοσμήσετε την σκεπή του κρεβατιού είτε με το αντίστοιχο ύφασμα της συλλογής Dallas είτε με γιρλάντες και φωτάκια για να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο.

1-DACOHK1001

476.92504.17Επιλογή

2. Παιδικά Κρεβάτια με Μοναδικό Design ✨

Για τους λάτρεις του υψηλού design, ο Οίκος Mathy by Bols έχει δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά κρεβάτια, σε υπέροχα σχέδια. Αρχικά, το παραμυθένιο κρεβάτι Treehouse που σχεδίασε ο François Lamazerolles διατίθεται και σε υπερυψωμένο κρεβάτι και σε κουκέτα και με τσουλήθρα και χωρίς. Ο σχεδιασμός του παραπέμπει σε δεντρόσπιτο και το παιδικό υπνοδωμάτιο γίνεται απευθείας ονειρεμένο!

treehouse-mathy-by-bols-bunk-bed

4,418.016,051.96Επιλογή

Ένα ακόμη κρεβάτι του François Lamazerolles από την Mathy by Bols είναι το κρεβάτι σκηνή Tend για τους μικρούς/ες εξερευνητές/τριες. Το οποίο ας δίνει την επιλογή εάν κάποια στιγμή μεγαλώνοντας το παιδί θελήσει ένα πιο απλό – κλασικό κρεβάτι, μπορείτε να αφαιρέσετε την σκεπή του κρεβατιού.

mathy-by-bols-tend-bedjpg

1,399.972,698.13Επιλογή

3. Παιδικά Κρεβάτια Υψηλής Κατασκευής ✅

Δύο ακόμη Ευρωπαϊκοί οίκοι επίπλων που αγαπάμε είναι οι Lagrama και Rimobel με τα πιο εργονομικά έπιπλα και την καλύτερα υλικά κατασκευής.

Αποτελούν τα αγαπημένα brands των αρχιτεκτόνων στην Ευρώπη και μας δίνουν τα δυνατότητα να δημιουργήσουμε το παιδικό δωμάτιο ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί και στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Τα προϊόντα τους προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες και τον χώρο σας. Επιπλέον υπάρχουν πολλά χρώματα για να διαλέξετε και μπορείτε να κάνετε αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς.

Μπορείτε εδώ να δείτε όλα τα παιδικά κρεβάτια που υπάρχουν διαθέσιμα στο Go Kids Athens και με την πολύτιμη βοήθεια των φίλτρων να βρείτε αυτό που ψάχνετε, εννοείτε ότι για επιπλέον πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε όποια απορία έχετε και να σας δώσουμε περεταίρω πληροφορίες για τα προϊόντα μας.