Γνωρίστε μας

Η Go Kids Athens δημιουργήθηκε για να προσφέρει βρεφικά έπιπλα, παιδικά έπιπλα και εφηβικά έπιπλα μοναδικής σχεδίασης, σύγχρονου design, εργονομίας και ποιότητας, των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Οίκων. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αντάξιο στις ανάγκες και στη φαντασία των παιδιών. Το παιδικό δωμάτιο αποτελεί το «περιβάλλον» στο οποίο ένα παιδί θα μεγαλώσει… θα ονειρευτεί , θα στοχαστεί, θα εμπνευστεί, θα ζήσει για πολλά χρόνια & μάλιστα τα καλύτερα χρόνια – τα παιδικά. Φιλοσοφία της Go Kids Athens είναι να συμβάλει στη δημιουργία των καλύτερων παιδικών αναμνήσεων #createthebestchildhoodmemories.

Με την εμπειρία λειτουργίας από το 1992 τόσο στο επαγγελματικό έπιπλο όσο και στο παιδικό έπιπλο προσφέρει πάντα προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Το 2004 η συνεργασία με τον Οίκο Bm2000 και τις συλλογές  του Carlos Tiscar αποτέλεσε την αρχή μιας δυνατής πορείας που αργότερα οδήγησε στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Brand από τα επαγγελματικά  έπιπλα (Green Office Athens), παρέχοντας παιδικά και βρεφικά έπιπλα με την επωνυμία Go Kids Athens. Η πράσινη φιλοσοφία είναι στο DNA της Go kids Athens και το 2009 πρωτοπορεί στην αγορά παρέχοντας βρεφικά έπιπλα με φυσικό ξύλο και χρώματα νερού χωρίς κανένα συνθετικό υλικό και χρώμα, προσκείμενη πάντα στην πράσινη φιλοσοφία της επιλέγει “Green” προϊόντα .

Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα www.gokids.gr  www.gokidsathens.gr καθώς και 3 φυσικά καταστήματα στην (Καλογρέζα ) Νέα Ιωνία, στον Άλιμο και στο ΧαλάνδριΣτην ομάδα της Go Kids Athens θα βρείτε κορυφαίους Ευρωπαϊκους Οίκους παιδικών και βρεφικών επίπλων, Lagrama, Mathy By Bols, Muba Bespoke Furniture, Infans, Pinio, Rimobel, Steens , Vipack, Kutikai, Topstar  κ.α.

Η Go Kids Athens εκτός από Επώνυμα Ευρωπαϊκά Brands επιλέγει την Gaea & Uranus ένα κορυφαίο Ελληνικό Brand με προϊόντα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, χειροποίητης κατασκευής, κορυφαίας ποιότητας, προσφέροντας εκτός από τα διαχρονικά σχέδια Pine και δημιουργίες νέων σχεδιαστών και customized αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα –  Tετάρτη – Σάββατο:
10:00 έως 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 20:00

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα –  Tετάρτη – Σάββατο:
10:00 έως 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 20:00

Showroom Χαλανδρίου
Λ. Πεντέλης 19, 15233 Χαλάνδρι

τηλ: 210 4441130

[email protected]

[email protected]

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα –  Tετάρτη – Σάββατο:
10:00 έως 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 20:00

 

Σημείο Smart Picking
Καστανιάς & Θεανούς 1 (ΣΕΠΑΣ), 3010, Λεμεσός

τηλ. (0357) 25 060650

[email protected]
[email protected]

Ωράριο Εξυπηρέτησης

Κατόπιν Συνεννόησης