Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

To Go Kids Athens δημιουργήθηκε για να προσφέρει βρεφικά έπιπλα, παιδικά έπιπλα και εφηβικά έπιπλα μοναδικής σχεδίασης, σύγχρονου design, εργονομίας και ποιότητας, των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Οίκων. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αντάξιο στις ανάγκες και στη φαντασία των παιδιών. Το παιδικό δωμάτιο αποτελεί το «περιβάλλον» στο οποίο ένα παιδί θα μεγαλώσει… θα ονειρευτεί , θα στοχαστεί, θα εμπνευστεί, θα ζήσει για πολλά χρόνια & μάλιστα τα καλύτερα χρόνια – τα παιδικά. Φιλοσοφία του Go Kids Athens είναι να συμβάλει στη δημιουργία των καλύτερων παιδικών αναμνήσεων #createthebestchildhoodmemories.

Με την εμπειρία λειτουργίας από το 1992 τόσο στο επαγγελματικό έπιπλο όσο και στο παιδικό έπιπλο προσφέρει πάντα προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Το 2004 η συνεργασία με τον Οίκο Bm2000 και τις συλλογές  του Carlos Tiscar αποτέλεσε την αρχή μιας δυνατής πορείας που αργότερα οδήγησε στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Brand από τα επαγγελματικά  έπιπλα (Green Office Athens), παρέχοντας παιδικά και βρεφικά έπιπλα με την επωνυμία Green Office Kids AthensGo Kids Athens. Η πράσινη φιλοσοφία είναι στο DNA του Go kids Athens και το 2009 πρωτοπορεί στην αγορά παρέχοντας βρεφικά έπιπλα με φυσικό ξύλο και χρώματα νερού χωρίς κανένα συνθετικό υλικό και χρώμα, προσκείμενη πάντα στην πράσινη φιλοσοφία της επιλέγει “Green” προϊόντα .

Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα www.gokids.gr  www.gokidsathens.gr καθώς και 2 φυσικά καταστήματα στην (Καλογρέζα ) Νέα Ιωνία και στον Άλιμο. Στην οικογένεια του Go Kids Athens συμπεριλαμβάνονται οι κορυφαίοι Ευρωπαϊκοί Οίκοι παιδικών και βρεφικών επίπλων, Lagrama, Mathy By Bols, Muba, Pinio, Rimobel, Steens , Vipack, Kutikai, Topstar  κ.α. Το Go Kids Athens εκτός από Επώνυμα Ευρωπαϊκά Brands επιλέγει Ελληνικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και κατασκευής κλασικά αλλά και νέων σχεδιαστών ή customized αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα –  Tετάρτη – Σάββατο:
10:00 έως 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 20:00

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα –  Tετάρτη – Σάββατο:
10:00 έως 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 20:00