Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Go Kids Athens δημιουργήθηκε για να  προσφέρει παιδικά έπιπλα και βρεφικά έπιπλα μοναδικής σχεδίασης , σύγχρονου design, εργονομίας  και  ποιότητας  των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Οίκων. Σκοπός της είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αντάξιο στις  ανάγκες και στα όνειρα των παιδιών. Το παιδικό δωμάτιο είναι το «περιβάλλον» στο οποίο ένα παιδί θα μεγαλώσει, θα ονειρευτεί , θα στοχαστεί, θα εμπνευστεί, θα ζήσει για πολλά χρόνια. Φιλοσοφία της #createthebestchildhoodmemories. Με την εμπειρία  της λειτουργίας  της από το 1992 τόσο στο επαγγελματικό έπιπλο όσο και στο παιδικό έπιπλο προσφέρει  πάντα προϊόντα υψηλής  αισθητικής  και ποιότητας.

Το 2004 η συνεργασία με τον Οίκο Bm2000 και τις συλλογές  του Carlos Tiscar αποτέλεσε την αρχή μιας δυνατής  πορείας  που αργότερα  οδήγησε στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης  εταιρείας  από τα επαγγελματικά  έπιπλα (Green office furniture), παρέχοντας μόνο παιδικά και βρεφικά έπιπλα με την επωνυμία Green office Kids  που έγινε Go Kids. Η πράσινη φιλοσοφία είναι στο DNA της. Το 2009 η Go kids πρωτοπόρα στην αγορά  προωθεί βρεφικά έπιπλα με φυσικό ξύλο και χρώματα νερού χωρίς κανένα συνθετικό υλικό και χρώμα , προσκείμενη πάντα στην πράσινη φιλοσοφία της.

H Go Kids Athens λειτουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.gokids.gr καθώς και 2 φυσικά καταστήματα στην (Καλογρέζα ) Νέα Ιωνία και στον Άλιμο. Στην οικογένεια της Gokids συμπεριλαμβάνονται οι κορυφαίοι  Ευρωπαϊκοί Οίκοι  παιδικών και βρεφικών επίπλων, Lagrama, Mathy By Bols, Muba, Pinio, Rimobel, Steens , Vipack, Kutikai, Topstar  κ.α.

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα –  Tετάρτη – Σάββατο:
10:00 έως 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 21:00

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα –  Tετάρτη – Σάββατο:
10:00 έως 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 21:00