Decoration

Συμβουλές για να σχεδιάσετε ένα Βρεφικό Δωμάτιο

Ο σχεδιασμός ενός βρεφικού δωματίου για το μωρό σας είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, αλλά μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκη, ειδικά αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

Παρακάτω θα βρείτε έναν σύντομο οδηγό με το τι να προσέξετε στην δημιουργία του βρεφικού δωματίου.

Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο στυλ ή θέμα 🌈

Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο να περιοριστείτε σε μια ιδέα, η επιλογή ενός συγκεκριμένου στυλ για το δωμάτιο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα, έπιπλα και διακοσμητικά.

Επιλέξτε υφάσματα πριν βάψετε 🎀

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βρείτε τις τέλειες κουρτίνες ή τα ιδανικά υφάσματα για την κούνια και έπειτα να ανακαλύψετε ότι τα σχέδια δεν ταιριάζουν με τα χρώματα ή την ταπετσαρία που έχετε επιλέξει.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα διαθέσιμα για να επιλέξετε για τους τοίχους είναι σίγουρα πιο εύκολο να επιλέξετε πρώτα τα υφάσματα σας και στη συνέχεια να αγοράσετε χρώμα για να ταιριάξετε.

170521 SESJA MEBLE00330__

Προσδιορίστε ένα σημείο εστίασης 👓

Τα περισσότερα βρεφικά δωμάτια επικεντρώνονται στην κούνια, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να διαλέξετε. Ένα μεγάλο παράθυρο ή ακόμη και ένα άλλο έπιπλο, όπως ένα παιχνίδι μεγάλου μεγέθους ή η αλλαξιέρα μπορεί επίσης να τραβήξει την προσοχή.

Διακοσμήστε το ταβάνι 🎈

Τα μωρά περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους ξαπλωμένα. Γιατί να μην δώσετε στο μικρό σας κάτι για να παρατηρεί; Σκεφτείτε να βάψετε την οροφή με ένα απαλό χρώμα ή σύμφωνα με το θέμα του δωματίου μπορείτε να προσθέσετε μια τοιχογραφία ή ένα μεγάλο αυτοκόλλητο τοίχου που έπειτα από κάποιο διάστημα θα μπορέσετε να το αφαιρέσετε.

330-lotta-d__

Eco – Friendly 💚

Ο σχεδιασμός ενός φιλικού προς το περιβάλλον βρεφικού δωματίου δεν είναι μόνο καλός για τον πλανήτη – είναι καλό και για το μωρό! Τα έπιπλα που θα βρείτε στην Go Kids είναι βαμμένα με νεροχρώματα και είναι φιλικά για τα παιδιά!

Αποκτήστε δημιουργικό χώρο αποθήκευσης ✨

Τα μωρά έχουν πολλά πράγματα! Για να είστε προετοιμασμένοι, ξεκινήστε διπλασιάζοντας τον αποθηκευτικό σας χώρο προσθέτοντας όμορφα επιτοίχια ράφια, ραφιέρες δαπέδου ή ακόμα και μια συρταριέρα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αλλαξιέρα.

015-050-110__

Αναπτύξτε ένα σύστημα ταξινόμησης και αποθήκευσης ρούχων 👚

Το να διατηρείτε τακτοποιημένη η ντουλάπα του μωρού αποτελεί μια πρόκληση. Ξεκινήστε οργανώνοντας τα ρούχα του παιδιού σας κατά μέγεθος και τύπο. Γεμίστε το ντουλάπι και τα συρτάρια της συρταριέρας σας με τα πράγματα που χρησιμοποιείτε αυτό το διάστημα και προσθέστε ετικέτες. Βοηθά επίσης να διατηρείτε ένα εύκολα προσβάσιμο κουτί για ρούχα που είναι πλέον πολύ μικρά. Όταν το κουτί γεμίσει, μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα και τα αποθηκεύστε. Το να ξεχωρίζετε απευθείας τα ρούχα που δεν θα χρειαστείτε πια, σας εξοικονομεί χρόνο και επιπλέον σας εξοικονομεί και χώρο στην ντουλάπα.

Επιλογή επίπλων ✅

Όταν επιλέγετε τα παιδικά σας έπιπλα, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Εάν ο χώρος σας, σας το επιτρέπει επιλέξτε μια κούνια που να μετατρέπεται αργότερα σε νηπιακό κρεβάτι. Διαλέξτε έπιπλα πρακτικά και εργονομικά που θα σας διευκολύνουν και θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο απλή.

Ξεκινήστε σήμερα το ταξίδι δημιουργίας του τέλειου βρεφικού δωματίου κάνοντας κλικ εδώ