Furniture

Οδηγός αγοράς για το Ιδανικό Παιδικό Κρεβάτι με Γραφείο

Όσον αφορά τη μάθηση, κάθε έφηβος είναι μοναδικός, ως γονέας, είναι χρήσιμο να προσπαθείτε και να κατανοήσετε περισσότερα για το πώς μαθαίνει το παιδί σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα θετικό περιβάλλον μελέτης στο σπίτι σας. Ενώ μερικοί έφηβοι απολαμβάνουν την διαδικασία της μελέτης, άλλοι μπορεί να χρειάζονται λίγη περισσότερη υποστήριξη, όπως και να ‘χει το περιβάλλον στο οποίο μελετούν είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ αποκάλυψε ότι το περιβάλλον της τάξης μπορεί να επηρεάσει τη μάθηση και την ακαδημαϊκή πρόοδο των μαθητών έως και 25%. Δεν είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε μια σχολική τάξη, αλλά μέσα από αυτή τη μελέτη μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το περιβάλλον που μελετά το παιδί.

Το υπνοδωμάτιο ενός εφήβου είναι συνήθως το πιο αγαπημένο του δωμάτιο μέσα στο σπίτι, οπότε είναι λογικό να προσαρμοστεί σε αυτό και μια μεριά που θα μπορεί να διαβάσει.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε το απόλυτο φιλικό για μελέτη υπνοδωμάτιο για εφήβους!

Κρεβάτια Με Γραφείο 

Κάθε μαθητής χρειάζεται ένα άνετο, ήσυχο μέρος για να διαβάσει, οπότε μια εξαιρετική λύση είναι ένα κρεβάτι με γραφείο, τα συγκεκριμένα έπιπλα εξοικονομούν χώρο καθώς συνδυάζουν έξυπνα δύο έπιπλα σε ένα.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια κρεβατιού, από Highsleeper κρεβάτια με γραφείο έως κρεβάτια τοίχου με γραφείο. Είμαστε βέβαιοι ότι το παιδί σας θα έχει μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα ήθελε, ωστόσο προτού πατήσετε “προσθήκη στο καλάθι” ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά κρεβάτια για το υπνοδωμάτιο του εφήβου σας.

Highsleeper Κρεβάτι με Γραφείο

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα έπιπλο με υψηλό κρεβάτι μπορεί να συνδυάσει και γραφείο στο κάτω μέρος του.

Υπάρχει μια ποικιλία σχεδίων για να διαλέξετε το κατάλληλο για τον χώρο σας έπιπλο στα υλικά και στο χρώμα της επιλογής σας.

Το Rimobel Highsleeper Desk συνδυάζει μεγάλο  γωνιακό γραφείο με υπερυψωμένο κρεβάτι. Παρέχοντας μια πολύ μεγάλη επιφάνεια γραφείου και παράλληλα εξοικονομώντας χώρο στο δωμάτιο. Διατίθεται σε πολλά χρώματα, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

rimobel-highsleeper

1,296.351,593.65Επιλογή

Κρεβάτι με Συρόμενο Γραφείο

Εάν το εφηβικό δωμάτιο είναι σχετικά μικρό ή περιορισμένος ο χώρος, ένα Midsleeper κρεβάτι με συρόμενο γραφείο ίσως να είναι η ιδανική επιλογή.

Το Dominique υπερυψωμένο κρεβάτι διαθέτει κατά μήκος του κρεβατιού ένα μεγάλο συρόμενο γραφείο και υπάρχει και η δυνατότητα να προσθέσετε αργότερα αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το γραφείο για να παραμένει πάντα οργανωμένο το δωμάτιο.

mathy-by-bols-caisson5t-5jpg

1,521.73 1,369.56Επιλογή

Κρεβάτι με γραφείο και καναπέ

Ενθαρρύνετε την υγιή ισορροπία μελέτης και χαλάρωσης, με το Pino High-Sleeper Κρεβάτι με Καναπέ & Γραφείο που περιλαμβάνει έναν άνετο καναπέ-κρεβάτι φιλοξενίας, ιδανικό για επίσκεψη φίλων ή για να ξεκούραση στα διαλείμματα του διαβάσματος.

1-PIOLZB14-2 (2)

760.341,400.78Επιλογή

Κρεβάτι με Γραφείο και Χώρο Αποθήκευσης

Ένα κρεβάτι που προσφέρει χώρο μελέτης και αποθηκευτικό χώρο δημιουργεί μια υπέροχη σύνθεση με όλα τα απαραίτητα.

Όπως φαίνεται εδώ με Bonny High-Sleeper, ο/η έφηβός/η σας θα έχει πολλά συρτάρια, ράφια και ντουλάπια για να αποθηκεύσει βιβλία, τετράδια, ρούχα και διάφορα σημαντικά αντικείμενα.

11-BONHS7015 (2)

1,441.501,531.59Επιλογή

Κρεβάτι Τοίχου με Γραφείο

Το απόλυτο κρεβάτι εξοικονόμησης χώρου, είναι κρεβάτι που όταν δεν χρειάζεται «διπλώνει» και δεν δεσμεύει πολύτιμο χώρο στο παιδικό δωμάτιο.

Το Horizontal Μονό Κρεβάτι Tοίχου, είναι το πιο απλό και κλασικό σχέδιο που έχει και γραφείο. Ξεχωρίζει για τον εργονομικό και πρακτικό του σχεδιασμό.

1-H405_W

1,542.762,067.72Επιλογή

Ελπίζουμε να σας δώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία μιας κρεβατοκάμαρας που θα βοηθήσει τον έφηβο σας να περάσει πιο όμορφα στο χώρο του και να διαβάσει με μεγαλύτερη όρεξη τα μαθήματα του.