Design trends, Furniture

Ιδέες για Πρωτότυπα Κρεβάτια για το Παιδικό Δωμάτιο

Εάν προσπαθείτε να κάνετε την ώρα του ύπνου λιγότερο βαρετή, μπορείτε με ένα πρωτότυπο και μοντέρνο κρεβάτι να την κάνετε πιο ξεχωριστή, ειδικά αν θέλετε το παιδικό δωμάτιο να έχει ένα συγκεκριμένο θέμα.

Για να κάνουμε την αναζήτησή σας για το απόλυτο παιδικό κρεβάτι λίγο πιο εύκολη, έχουμε επιλέξει μερικά από τα καλύτερα παιδικά κρεβάτια που θα βρείτε στο Go Kids.

Είτε ψάχνετε για το πρώτο μεγάλο κρεβάτι του παιδιού σας είτε αντικαθιστάτε το υπάρχον κρεβάτι του ως μέρος της ανανέωσης του υπνοδωματίου, η επιλογή του καλύτερου παιδικού κρεβατιού χρειάζεται σκέψη.

Τα παιδικά κρεβάτια είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να κοιμούνται τη νύχτα, χρησιμεύουν ως ένα μέρος για παιχνίδι, ένα μέρος για κρυφτό, ένα μέρος μέρος για μελέτη, ένα μέρος για να ξεκουραστούν το βράδυ, ένα μέρος που θα τους ταξιδέψει στη γη των ονείρων.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε περισσότερα για τα παιδικά κρεβάτια του Go Kids Athens.

Παιδικά Μονά Κρεβάτια

Τα μονά κρεβάτια είναι ιδανικά για παιδιά όλων των ηλικιών και θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει το παιδί σας σε κάθε παιδική ηλικία, μέχρι και τα εφηβικά του χρόνια. Είναι αρκετά συμπαγή ώστε να χωράνε και στα μικρότερα υπνοδωμάτια. Τα μονά κρεβάτια μπορούν να χρησιμεύσουν και ως day beds, προσφέροντας ένα μέρος για να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν έχετε δυο παιδιά που μοιράζονται ένα δωμάτιο, δυο μονά κρεβάτια είναι ιδανικά για τη δημιουργία των δικών τους ξεχωριστών χώρων.

Εκτός από τα κλασικά μονά κρεβάτια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία, μπορείτε να ανακαλύψετε και παιδικά κρεβάτια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Όπως το 769 Κρεβάτι με Αποθηκευτικό Χώρο Rimobel το οποίο ξεχωρίζει για το design του, εξοικονομεί πολύτιμο χώρο, διαθέτει χαμηλή βιβλιοθήκη – ραφιέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κομοδίνο.

H611_Det01_W

956.191,028.51Επιλογή

Ένα ακόμη ιδιαίτερο κρεβάτι είναι το Denver που συνδυάζει γραφείο και κρεβάτι σε ένα έπιπλο. Αποτελεί ιδανική λύση για μικρότερα δωμάτια και έχει μοντέρνο σχεδιασμό.

1-DEHSZ6014-BED

1,346.59 1,144.61Επιλογή

Ημίδιπλα – διπλά παιδικά κρεβάτια

Τα διπλά κρεβάτια προσφέρουν περισσότερο χώρο για ύπνο, ωστόσο καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο πάτωμα, καθιστώντας τα πιο κατάλληλα για μεγαλύτερα υπνοδωμάτια. Τα ημίδιπλα είναι κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα σε ένα μονό και ένα διπλό κρεβάτι και μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγαλύτερα παιδιά ή παιδιά που έχουν πολλά αρκουδάκια και επιμένουν να μοιράζονται το κρεβάτι τους μαζί τους 😊. Τελικά το μέγεθος του κρεβατιού που εσείς και το παιδί σας θα αποφασίσετε εξαρτάται από το χώρο και τις προσωπικές προτιμήσεις.

Το Επεκτεινόμενο κρεβάτι καναπές Cabin Pino κατασκευάζεται από φυσικό ξύλο πεύκου και είναι κρεβάτι που αρχικά είναι μονό και έπειτα επεκτείνεται και γίνεται διπλό με την προσθήκη ενός ακόμη στρώματος. Με αυτό τον τρόπο ακολουθεί το παιδί μεγαλώνοντας από την παιδική μέχρι και την εφηβική ηλικία.

1-PIKB9114-01-1200x1200

638.03 542.33Επιλογή

Εάν ψάχνετε ένα μοναδικό και ονειρεμένο ημίδιπλο κρεβάτι ιδανικό για μικρές πριγκίπισσες, η Mathy By Bols το έχει φροντίσει μιας και το κρεβάτι Carriage θα κάνει το παιδικό δωμάτιο να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Εκτός από όμορφο είναι και πρακτικό μιας και διαθέτει ράφια και συρτάρια αποθήκευσης.

1-ROU-LIT-120F-ROU-SOCLE-BAS-93-93-1X36-1X26-BAS-KIT-PORT-36X96-BAS-73-1X36-5X26-BAS-KIT-PORT-36X73-MADAKET-ARM-2P-MADAVIN-TABOURET-L.BC-L.RO-HI1

2,780.54 2,502.48Επιλογή

Κουκέτες

Οι κουκέτες είναι μια λύση εξοικονόμησης χώρου για μικρότερα υπνοδωμάτια, συχνά η προτιμώμενη επιλογή για αδέλφια που μοιράζονται ένα δωμάτιο ή παιδιά που φιλοξενούν συχνά φίλους για τη νύχτα. Η ευελιξία των κουκετών τα καθιστά ένα δημοφιλές κρεβάτι για παιδιά όλων των ηλικιών.

Η Κουκέτα 4Kids όχι μόνο είναι χωριζόμενη κουκέτα (μπορεί να χωριστεί αργότερα σε δύο ανεξάρτητα κρεβάτια) αλλά μπορεί γίνει είτε υπερυψωμένο κρεβάτι MidSleeper ή HighSleeper. Ή ακόμα και κανονικό daybed με την αγορά των αντίστοιχων κιτ.

Οπότε εάν προγραμματίζεται αργότερα τα παιδιά να μένουν σε ξεχωριστά δωμάτια ή γενικά ψάχνετε κρεβάτια που μπορούν να αλλάξουν τύπο η συλλογή 4Kids έχει πολλές δυνατότητες.

2906150-9

759.97907.80Επιλογή

Από την άλλη πλευρά η Κουκέτα Wagon συνδυάζει παιχνίδι και λειτουργικότητα σε ένα έπιπλο. Το σχέδιο της παραπέμπει σε τρένο και εκτός από μοντέρνο σχεδιασμό διαθέτει ράφια και την δυνατότητα προσθήκης γραφείου. Για έξτρα αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν τα δύο συρτάρια στο κάτω μέρος του κρεβατιού που συμπληρώνουν τέλεια την κουκέτα.

1-mathy-by-bols-wagon-chambrejpg

2,240.732,744.41Επιλογή

Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο

Τα κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρους, συνδυάζουν στοιχεία όπως συρτάρια, ντουλάπια, ντουλάπες και συρόμενα γραφεία σε ένα έξυπνο έπιπλο υπνοδωματίου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερα υπνοδωμάτια χάρη στον σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου και συχνά συμφέρουν οικονομικά από την αγορά των επίπλων ξεχωριστά.

Τα περισσότερα σχέδια προσφέρουν έναν κλασικό σχεδιασμό, ωστόσο τα κρεβάτια που επισημαίνονται εδώ σας δίνουν την ευελιξία να επιλέγετε μεμονωμένα στοιχεία, ώστε να δημιουργήσετε το κρεβάτι κατά παραγγελία ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού σας.

Το Bonny 95 MidSleeper είναι ένα έπιπλο με αρκετές επιλογές αποθήκευσης, συρτάρια, ράφια , ντουλάπι αλλά και με συρόμενο γραφείο. Υπάρχουν πολλά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να το προσαρμόσετε για να ταιριάζει με το δωμάτιο. Κρεβάτι, αποθηκευτικός χώρος και χώρος για μελέτη σε ένα πρακτικό έπιπλο.

BONHS9511

1,202.32 1,021.97Επιλογή

Το Highsleeper με Ντουλάπα και Γραφείο της Rimobel έκτος από την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design εξοικονομεί τον χώρο κάτω από το υπερυψωμένο κρεβάτι με την ντουλάπα και το γραφείο, με τα απαραίτητα δηλαδή για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο. Οι επιλογές στα χρώματα είναι πολλές και οι συνδυασμοί χρωμάτων αμέτρητοι.

H306_W

1,773.70 1,596.33Επιλογή

Εξερευνήστε εδώ την πλήρη συλλογή των παιδικών κρεβατιών μας και ανακαλύψτε όλα τα πιθανά σχέδια για να δημιουργήσετε ένα υπνοδωμάτιο ακριβώς όπως το φαντάζεται το παιδί σας!

*Tip: Στο φίλτρο «Πρόσθετα Χαρακτηριστικά» που θα βρείτε στην κατηγορία Παιδικά κρεβάτια, μπορείτε να επιλέξετε στοιχεία που θα θέλετε να έχει το παιδικό κρεβάτι  (π.χ. ντουλάπα, συρτάρια, γραφείο κτλ.) και να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.