Decoration, Design trends, Furniture

Συνώνυμο του Creative Bed η δημιουργία του Treehouse Bed από την Mathy By Bols

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του ένα σπίτι σκαρφαλωμένο στα δέντρα … για να κοιμάται, να παίζει, να εφευρίσκει, να ονειρεύεται, να κρύβεται, να διαβάζει, να χαλαρώνει με πιτζάμες …με άλλα λόγια ΝΑ ΖΕΙ εκεί !

H απόλυτη σχεδίαση από Τη Mathy By Bols και τον αγαπημένο σχεδιαστή Francois Lamazerolles κέρδισε το βραβείο Discovery Awards στο Παρίσι. Από τότε αποτελεί το απόλυτο Creative παιδικό κρεβάτι που έχουν αγαπήσει πολλοί…

Treehouse Bed for Jamie Oliver’s son, dailymail.co.uk

Σχεδίαση Treehouse Bed

Ο Francois Lamazerolles διακρίνεται για δημιουργίες του που είναι πάντα φωτεινές, ελκυστικές και διασκεδαστικές. Έχει μια πραγματική αίσθηση αρμονίας και φαντασίας. Δεν είναι πάντα προφανές πως τα σχέδιά του μπορούν να μεταφραστούν σε έπιπλα που πραγματικά μπορούν να κατασκευαστούν, αλλά η Mathy by Bols πάντα προσπαθεί να σέβεται τη βασική του ιδέα και να υλοποιεί αυτή την «ιδέα». Αυτός ο σεβασμός στο έργο αμφότερων και η άψογη συνεργασία  μας προσφέρει υπέροχες δημιουργίες με μοναδική γοητεία.

Το πρώτο βραβευμένο Treehouse Bed αποτελεί ένα κλασικό design item για πολλά έτη. Πάνω σε αυτή την original σχεδίαση, η Mathy by Bols σχεδίασε πλέον μια ολόκληρη συλλογή Treehouse Bed με καναπέ, τσουλήθρα και πύργο.

Treehouse Bed με πύργο και τσουλήθρα

Τα αγαπημένα μας Treehouse Bed

Τις συλλογές Treehouse Bed μπορείτε να βρείτε στo Go Kids Athens στα φυσικά καταστήματα αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.gokids.gr.  Ανακαλύψτε τα μοναδικά χρώματα Mathy by Bols και τις πιο απίθανες εκδόσεις της συλλογής.

Special Treehouse

Εάν θέλεις ένα ακόμα πιο ξεχωριστό Treehouse Κρεβάτι η Mathy by Bols παρέχει την δυνατότητα κατασκευής του από ξύλο LIME φλαμουριάς, μοναδικής καθαρότητα και ποιότητας,  προσφέροντας ένα μοναδικά αισθητικό αποτέλεσμα και 100% φυσικό! Η Mathy by Bols δίνει την δυνατότητα κατασκευής του δικού σου μοναδικού επίπλου από LIME. Θέλοντας να καλύψει ακόμα και τη πιο απαιτητική ανάγκη, η Mathy by Bols προσφέρει την δυνατότητα ειδικής κατασκευής και παραμετροποίησης της συλλογής.

Μπορεί να προσαρμοστεί για ένα , δύο , τρία ή περισσότερα παιδιά. Καλύπτει ανάγκες κάθε χώρου χαρίζοντας στο παιδί ένα ονειρεμένο δωμάτιο.

Treehouse Bed LIME ξύλο

treehouse-mathy

Treehouse Ειδική κατασκευή με σκάλα στο πλάι

treehouse-mathy-1

Floor Treehouse Bed

Treehouse Ειδική κατασκευή για 2 ή 4 παιδιά