Decoration, Design trends, Furniture

FANTASY LAND Στη χώρα του παραμυθιού

Για ένα δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι, το μοναδικό κρεβάτι Royal Princess Kate (2) είναι ιδανικό για τα παιδιά που αγαπούν το ροζ και ιδιαίτερα για εκείνα που έχουν αδυναμία στη Σταχτοπούτα. Το κρεβάτι αυτό, όμως, δεν είναι σαν της Σταχτοπούτας- είναι πολύ καλύτερο καθώς δεν θα μετατραπεί σε κολοκύθα στις δώδεκα… αλλά θα κρατήσει συντροφιά στο παιδί για καιρό!

Το Carriage Bed (1) της συλλογής Creative beds από τη Mathy by Bols και τον σχεδιαστή François Lamazerolles είναι αντίστοιχης λογικής αλλά σε πιο απέριττο ύφος, για την πριγκίπισσα με… αφαιρετική αισθητική!

Ιδανικά με τα κρεβάτια αυτά συνδυάζεται το Parole dressing table του οίκου Pinio, ένα μπουντουάρ για πριγκίπισσες (σχολικής ηλικίας!).

Είναι διαθέσιμο σε λευκό χρώμα με λευκές, καφέ ή πράσινες λαβές, ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε χρωματική παλέτα επιλέξετε για το παιδικό δωμάτιο. Ακόμα μπορεί και να προσωποποιηθεί με το όνομα του παιδιού.

Απαραίτητη προσθήκη σε μια παραμυθένια ροζ ουτοπία αποτελεί η Spider Star Pink– Παιδική καρέκλα γραφείου (4), η οποία θα συνοδεύσει το παιδί και στα σχολικά του χρόνια (τροχήλατη ή  και σταθερή).

Και δίνοντας έναν ακόμα αέρα παραμυθιού, η Volute Βιβλιοθήκη (5) από τη Mathy By Bols και τη σχεδιάστρια Paule Brochère είναι μια εξαιρετικά στυλιζαρισμένη και διαχρονική πρόταση που δίνει τον απόλυτο «Beauty and the Beast» χαρακτήρα στο δωμάτιο.

Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για να μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο με τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Όλη η συλλογή Volute αποτελείται από καμπύλες γραμμές, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα έπιπλα.