Η Mathy By Bols παρουσίασε ένα ακόμη αριστούργημα για την συλλογή Creative Kids Bedsτου σχεδιαστή Francois Lamazerolles, ο οποίος έχοντας σχεδιάσει τα θρυλικά παιδικά κρεβάτια Τent Bed, Treehouse & Caravan μας εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με το Carriage Bed

Ο François Lamazerolles γεννήθηκε στην ακτή του Ατλαντικού και αγαπά να επιστρέψει εκεί.Το Les Sables d’Olonnes και το Ile d’Yeux είναι τα αγαπημένα του σημεία.

Οι δημιουργίες του είναι πάντα φωτεινές, ελκυστικές και διασκεδαστικές.Έχει μια πραγματική αίσθηση αρμονίας και φαντασίας.Δεν είναι πάντα προφανές πως τα σχέδια του μπορούν να μεταφραστούν σε έπιπλα που πραγματικά μπορούν να παραχθούν, αλλά η MathyByBols πάντα προσπαθεί να σέβεται τη βασική του ιδέα. Αυτό δίνει στις υπέροχες δημιουργίες μία μοναδική γοητεία.

Όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά, η συλλογή New Classic και το Treehouse Bed κέρδισαν βραβεία EDiscovery στην εμπορική έκθεση Prestige Maisonet Objet στο Παρίσι και το Tent Bed διακρίθηκε από την Archi Products.

Υποδεχτήκαμε στο κατάστημά μας την άμαξα Carriage μοναδική άνετη και μετατρεπόμενη σε ένα αεροδυναμικό μοντέρνο κρεβάτι για το μέλλον…