1.Καλύπτουμε ιδανικά τις λειτουργικές ανάγκες σας

Δημιουργούμε ένα παιδικό δωμάτιο που καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες των παιδιών,  (σωστές διαστάσεις γραφείων, χώροι αποθήκευσης, οργάνωσης παιχνιδιών – βιβλίων κτλ).

2.Γίνεται μελέτη του χώρου σας

Μελετάμε το χώρο για τη σωστή τοποθέτηση του γραφείου των υπόλοιπων επίπλων και τη σωστή χρήση του φωτισμού στο χώρο. Μελέτη και πρόταση όψης και κάτοψης του δωματίου. Πριν την παραγγελία δημιουργούμε τρισδιάστατη αποτύπωση του χώρου ώστε να έχετε την ακριβή εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα τις λεπτομέρειες.

3.Δημιουργούμε αισθητικό αποτέλεσμα με τα δικά σας κριτήρια

Η διαμόρφωση και η καλαισθησία του παιδικού χώρου αποτελεί βασική προϋπόθεση τόσο για την αίσθηση χαράς όσο και για την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και την καλύτερη οργάνωση του παιδιού σας… στο χώρο του.  Φροντίζουμε να δημιουργούμε χώρους υψηλής αισθητικής, προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του δικού σας παιδιού και της δικής σας οικογένειας…

4.Παρέχουμε έως 2 χρόνια εγγύηση για όλα μας τα προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας έχουν έως 2 χρόνια εγγύηση. Η εγγύηση ισχύει για φυσιολογικές συνθήκες και φυσιολογική χρήση των προϊόντων.

5.Δωρεάν παράδοση

Δωρεάν παράδοση εντός Αττικής. Χρέωση υπάρχει μόνο για την παράδοση επίπλων Bazaar. Για παραγγελίες εκτός Αττικής παραδίδουμε δωρεάν την παραγγελία σας σε πρακτορείο της επιλογής σας εντός Αττικής και οργανώνουμε την αποστολή της παραγγελίας σας.

6.Άμεση προσωρινή παροχή επίπλων

Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας επίπλων σας παρέχουμε έως την παράδοση των δικών σας επίπλων (συνήθως 4-6 εβδομάδες) προσωρινά έπιπλα έως ότου σας παραδώσουμε την παραγγελία σας.

7.Προσωρινή αντικατάσταση σε περίπτωση ζημιάς

Σε περίπτωση ζημιάς είμαστε σε θέση να παρέχουμε προσωρινή αντικατάσταση εντός 24 ωρών έως ότου επισκευάσουμε ή αντικαταστήσουμε το δικό σας προϊόν.

8.Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής! Ανάλογα με το προϊόν και την παραγγελία σας μπορούμε να σας προσφέρουμε τους πιο ευνοϊκούς τρόπους πληρωμής.

9.Ειδικές διαστάσεις και κατασκευές

Δυνατότητα ειδικών κατασκευών κρεβατιών και άλλων επίπλων από μελαμίνη και φυσικό ξύλο πεύκου.

  • Επένδυση πολλών καθισμάτων μας, με ταπετσαρία δικής σας επιλογής.
  • Κατασκευές επίπλων στις διαστάσεις του χώρου σας, εντοιχισμένες βιβλιοθήκες  και επένδυση τοίχων. Ακόμα ειδικές κατασκευές για γραφεία, με mfc, καπλαμά, πάντα σε συνδυασμό με ηλεκτρολογικές παροχές υψηλής ποιότητας και επενδύσεις δέρματος.

10.Προϊόντα Bazaar

Όλο το χρόνο Προϊόντα Bazaar για κάλυψη αναγκών με χαμηλό κεφάλαιο.

11. Προϊόντα Εκθεσιακά Προσφοράς

Όλο το χρόνο Προϊόντα Προσφοράς για κάλυψη αναγκών με χαμηλό κεφάλαιο.

12. Ανακαίνιση Παλαιών Επίπλων

Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να ανακαινίσουμε τα παλιά σας έπιπλα ώστε να τα ταιριάξετε με τα νέα σας έπιπλα GOK!DS. Μπορούμε να σας βάψουμε ένα παλιό έπιπλο ή μια παλιά επιφάνεια ή να αντικαταστήσουμε μια επιφάνεια ξύλου ώστε να πετύχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

13.Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

Η εταιρεία μας παρέχει έπιπλα γραφείου κατασκευασμένα στο τεχνολογικό πάρκο της Actiu. Καθίσματα από υλικά Ιταλικής προέλευσης από ανακυκλώσιμα υλικά και πλήρη ανακυκλώσιμα όπου συναρμολογούνται και ολοκληρώνονται στην Ελλάδα. Όλα τα έπιπλα ξύλου παράγονται αυστηρά από πιστοποιημένες εκτάσεις παραγωγής ξυλείας, αυστηρά ελεγχόμενες. Στη λειτουργία της Go Kids τηρούνται οι διαδικασίες ανακύκλωσης και χρησιμοποιούνται βαφές νεροχρωμάτων.